BiH

Govedarica: Osnovna potreba naroda je da osjeti da je ravnopravan

Govedarica: Osnovna potreba naroda je da osjeti da je ravnopravan
Foto: N.N. | Govedarica: Osnovna potreba naroda je da osjeti da je ravnopravan
Srna

PRIJEDOR - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da je osnovna potreba naroda da osjeti da je ravanopravan i da postoji pravda.

Učestvujući na skupu Savez za promjene u Prijedoru, Govedarica kaže da je uvjeren da dolazi vrijeme "vladavine zakona i prava i kada će prioritet biti sposobni ljudim a ne stranački podobni".

Počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić kaže da je večerašnji skup bio prilika da se sa građanima razmijeni mišljenje o tome gdje se nalazi Republika Srpska.

On je rekao da je potrebna politika koja može komunicirati sa svijetom, koja može sačuvati stabilnost i politika odbrane interesa Republike Srpske.

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić smatra da građani hoće da vide nešto novo i da im je previše teških riječi i teškog života.

On je najavio da će u narednim danima i u drugim gradovima moći da odgovore na brojna pitanja građana.

Večerašnji skup partija okupljenih oko Saveza za promjene pod nazivom "Razgovor sa građanima" održan je u sali gradskog pozorišta i drugi je takav skup u ovom gradu. Prvi je održan krajem oktobra 2017. godine.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 3

BojanBL i Besim Sarajevo

ŽIVIO TI NAMA I DA POSLIJE OKTOBRA PREUZMEŠ KORMILO REPUBLIKE SRPSKE JER ONDA SMO SIGURNI DA NIKAD NEĆEMO POTONUTI JER VI IZ SAVEZA ZA PROMJENE STE KAO I NAS DVA IZRAZITO SPOSOBNI I INTELIGENTNI LJUDI

Usran Goveđi Malj

Znamo se govedo namiguješ na mene kao i ja na tebe,došao si iz kamenjara malo u grad, dođi dođi zmijice mala otrovna nećeš nikad iz njega izaći,ako pobijediš slučajno udariću te dobro i neće te spasiti hiljadu hirurga, na mjestu ćeš ozdraviti hehehe

Vukota Govedo

samo glasajte za nas da osjetitte kako će vam biti dobro pa otprilike kao 1996. godine

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije