BiH

Govedarica: Prirodni resursi da budu u funkciji razvoja Srpske

Govedarica: Prirodni resursi da budu u funkciji razvoja Srpske
Foto: N.N. | Govedarica: Prirodni resursi da budu u funkciji razvoja Srpske

UGLJEVIK - Kandidat Saveza za pobjedu /SzP/ za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica poručio je večeras u Ugljeviku da Srpska treba da živi od svojih prirodnih bogatstava i da ti resursi moraju da budu stavljeni u funkciju razvoja.

"Rudnik i Termoelektrana Ugljevik je ozbiljan privredni subjekt koji razvija cijelu regiju i Republiku i Srpska treba da iskorištava svoja prirodna bogatstva", rekao je Govedarica na predizbornoj tribini.

On je dodao da podmajevički kraj ima odličnu perspektivu za privredni razvoj.

Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da postoje velike razlike između njega i njegovog protivkandidata.

On je rekao da želi da živi u Republici Srpskoj u kojoj se cijeni znanje, u kojoj će građane da liječe najbolji ljekari.

"Ja tvrdim da je Republika Srpska njen narod i njeni borci, puno jača od jednog čovjeka", rekao je Ivanić i dodao da je ubijeđen u svoju pobjedu i u izbornu pobjedu Govedarice.

Kandidat PDP-a za Narodnu Skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Dragomir Sekulić govorio je na tribini o programu ove partije za obnovu Srpske.

"Na prvom mjestu biće posao, dostojanstvo i pravda i na taj način će mladi ljudi ostati da žive u Srpskoj", rekao je Sekulić.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Jugoslav Cvetković rekao je da će se boriti za napredak i prosperitet Srpske, za bolje zdravstvo i zdraviju demografsku sliku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije