BiH

Govedarica: Sa Ivanićem i Čavićem moguće je napraviti hrabre korake

Govedarica: Sa Ivanićem i Čavićem moguće je napraviti hrabre korake
Foto: Srna | Govedarica: Sa Ivanićem i Čavićem moguće je napraviti hrabre korake
Srna

BANJALUKA - Kandidat Saveza za promjene (SzP) za predsjednika Republike Srpske, Vukota Govedarica, rekao je da želi da pobijedi na predstojećim opštim izborima i da smatra da se sa počasnim predsjednikom PDP-a Mladenom Ivanićem i liderom NDP-a Draganom Čavićem mogu napraviti hrabri i odlučujući koraci.

Govedarica, koji je večeras u Banjaluci prisustvovao skupu pod nazivom "Razgovor sa građanima", rekao je novinarima da razumije potrebe naroda i da želi da bude predsjednik Republike Srpske u kojoj se političari "neće basnoslovno bogatiti".

"Želim da pobijedim zajedno sa mojim prijateljima iz Saveza za promjene sve one koji rade protiv interesa građana i građanima čine štetu", dodao je Govedarica.

Ivanić je ocijenio da je došlo vrijeme da se u Republici Srpskoj okrene stvarnim problemima, normalnom životu i razvoju.

"Može se sačuvati Republika Srpska, a da se ne bude svaki dan u konfliktu", rekao je Ivanić novinarima.

Ivanić, koji je i kandidat Saveza za promjene za srpskog člana Predsjedništva BiH na predstojećim izborima, smatra da politika koju provodi aktuelna vlast "doživljava krah".

On je rekao da su predstavnici SzP uvjereni da će ovaj put ubjedljivo pobijediti.

Predsjednik NDP-a Dragan Čavić ocijenio je da se posljednjih 13 godina sva koncepcija razvoja Republike Srpske temeljila na "povećanju poreskih opterećenja, kreditnom zaduženju i prodaji javne imovine", ističući da to nije recept za ekonomski uspjeh Srpske.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 7

Muslimanski Savez Za Promjene

MA ŽIVJELI VI NAMA MI POBJEĐUJEMO A ŠTO SMO REKLI NEŠTO TO NEMA VEZE NAROD JE ZABORAVIO PA SVAKO POGRIJEŠI HEHEHE POBJEDA ZA SAVEZ ZA PROMJENE

Aco.bc33

Ne moze se biti polovno moralan i polovno savjestan i ocekivati da ce se preuzeti liderstvo. Mora se biti bolji od postojeceg da bi vas narod izabrao.

stamirece

E GOVEDO DEZERTERSKO, jedno su zelje a drugo stvarnost. Vas savez IZDAJNIKA se pokazao na djelu i to sve PROTIV REPUBLIKE SRPSKE. FUUUJ govnari jedni FUUUJ.

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije