BiH

Govedarica: Za NDP jedna od dvije važne funkcije u Srpskoj

Govedarica: Za NDP jedna od dvije važne funkcije u Srpskoj
Foto: N.N. | Govedarica: Za NDP jedna od dvije važne funkcije u Srpskoj
Srna

BANJALUKA - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da će NDP, kao koalicioni partner u okviru Saveza za promjene, dobiti jednu od dvije najvažnije funkcije u Republici Srpskoj, ukoliko Savez pobijedi na izborima.

"Gospodin (Mladen) Ivanić je jedan kandidat, ja sam drugi kandidat. Naš koalicioni partner NDP je veoma ozbiljna politička organizacija koja na čelu ima čovjeka na kojeg ne treba trošiti rečenice kada je riječ o kvalitetu i ozbiljnosti posla koji je obavljao i trenutno obavlja", rekao je Govedarica novinarima u Banjaluci.

On je uvjeren da u NDP-u ima još ozbiljnih kadrova, ali je dodao da iz ugla SDS-a pozicije nisu toliko bitne, jer u Vladi Srpske želi, osim političara, da vidi i ljude koji nisu iz politike, ali su stručni, pošteni i iskreni rodoljubi.

Govedarica je naveo da je napravljen sporazum koji će ratifikovati sve političke partije iz Saveza za promjene.

On je, nakon Sabora Mladih SDS-a, poručio da Republika Srpska nije stvorena da bi je ljudi napuštali, već da bi u njoj živjeli, obrazovali se i stvarali porodice.

"Hoćemo da živimo u stabilnoj Republici Srpskoj, da stvaramo porodice, radimo i privređujemo za Srpsku", rekao je Govedarica i ocijenio da su u tom smislu predstojeći izbori veoma važni.

Zamjenik predsjednika Mladih SDS Nikola Zlojutro rekao je da su danas usvojili Akcioni plan rada koji se bavi svim segmentima i problemima mladih od nezaposlenosti i odlaska u inostranstvo.

"Naša je poruka - Svi smo mi Srpska, ostajmo ovdje", rekao je Zlojutro.

Saboru je prisustvovalo 280 delegata iz svih dijelova Republike Srpske.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 3

Stojan

ahahahahhhahaa šta npr govedo zaista i dobijete vlast, ahahaha kako bi sami sebe uništili da više nikad ne bi postojali .....eto dobijte je i ubijte se poslije, po vama svaka i budala vidi da bi izgubili ovcu i gusle nacrtane na papiru a kamoli da ne bi izgubili državu ,ali sad morate pričati a Boga molite da ne morate upravljati državom jer za to niste sposobni . zato i imate podršku iz federacije a i svakog srpskog neprijatelja da dobijete vlast, jer bi sve sjebali.

FIKRET

živjeli.

Nezavisnasrpska

Kakav komad budale... cuj oni ako pobijede na izborima. Vi ako pobijedite na izborima glupi Srbi bolje nisu ni zasluzili od onoga sto slijedi poslije toga

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije