BiH

Incko: Političari treba da se ugledaju na preduzetnike

Incko: Političari treba da se ugledaju na preduzetnike
Foto: N.N. | Incko: Političari treba da se ugledaju na preduzetnike

SARAJEVO - Visoki predstavnik Valentin Incko poručio je danas kandidatima koji učestvuju u izbornoj trci da treba da se ugledaju na preduzetnike.

"Ako želite postići uspjeh i ako želite da i vaši građani učestvuju u tom uspjehu, onda pristupite politici na način kako preduzetnici pristupaju poslovanju – to znači izgradnja i podsticanje povjerenja, optimizma i sposobnosti za saradnju", rekao je Incko tokom posjete Distriktu Brčko.

Na sastanku sa zvaničnicima Brčkog, visoki predstavnik je rekao da sva njihova energija i napori treba da budu posvećeni rješavanju pitanja koja su istinski važna za građane, saopšteno je iz OHR-a.

"Nemam sumnji da bi građani poštovali takav pristup", rekao je visoki predstavnik.

Incko se u Brčkom sastao sa zvaničnicima distrikta, gradonačelnikom Sinišom Milićem, zamjenikom gradonačelnika Antom Domićem, predsjednikom Skupštine distrikta Esedom Kadrićem i potpredsjednikom Skupštine Ivom Filipovićem.

Prethodno je visoki predstavnik govorio na otvaranju sajma Brčko ekspo koji traje dva dana i koji je okupio više od 200 malih i srednjih preduzeća iz regiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije