BiH

Ivanić: Reagovanje Vučića - najbolja odbrana srpskih interesa

Ivanić: Reagovanje Vučića - najbolja odbrana srpskih interesa
Foto: Arhiva | Ivanić: Reagovanje Vučića - najbolja odbrana srpskih interesa
Tanjug

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić ocijenio je, povodom današnjih događaja na Kosovu i Metohiji tokom posjete predsjednika Srbije, da je način na koji Aleksandar Vučić reaguje najbolja odbrana srpskih interesa.

"Impresioniran sam današnjom reakcijom i smirenošću predsjednika Srbije Aleksandra Vučića povodom dešavanja na Kosovu i Metohiji. Takvim stilom politike, koji je danas pokazao predsjednik Vučić, na najbolji način je predstavio svu aroganciju i drskost albanske strane", naveo je Ivanić u izjavi za Tanjug.

To je i potvrda da sa takvom politikom treba nastaviti, dodao je Ivanić.

Današnji događaji na Kosovu i Metohiji su potvrda, dodao je Ivanić, da srpski narod i svi "mi zajedno ne smijemo da se odričemo Kosmeta i našeg naroda koji tamo živi". Obaveza svih nas, poručio je Ivanić, je da učinimo sve što možemo, kako bismo zaštitili srpski narod i odbranili naš, i ekonomski i nacionalni, interes.

Naša zajednička obaveza je da sačuvamo i zaštitimo srpski narod, i na Kosovu i Metohiji, ali i u cijelom regionu, zaključio je Ivanić.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 3

Branko

ovaj uvijek rasirio rucerde kao hodza

cccc

najbolje reaguješ ti Seraniću i tvoj propali savez kad šutnjom sve odobravate Bakiru samo zato muslimani glasaju za vas u RS

cccc

prefirgani si ti pacov, juce kazes da se Srbija ne mijesa u tvoju BiH a danas ih komentarises, dok god je takvih nikad kako kazete narodu nece svanuti samo vama lopovima ali bice vam zora sviće SZP jede určiće

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije