BiH

Pratite nas na Google news

Jovica Radulović kandidat SDS-a za načelnika Modriče

Jovica Radulović kandidat SDS-a za načelnika Modriče
Foto: SDS | Jovica Radulović kandidat SDS-a za načelnika Modriče
N.N.

MODRIČA - Jovica Radulović, advokat iz Modriče, biće kandidat Srpske demokratske stranke (SDS) za načelnika opštine Modriča na predstojećim lokalnim izborima, saopšteno je danas na pres konferenciji koja je održana u Modriči.

Radulović ja kazao da mu je pripala čast i zadovoljstvo da budem kandidat za načelnika te je  izrazio zahvalnost stranačkoj organizaciji i OO SDS Modriča na kandidaturi.

"Vjerujem u pobjedu 15. novembra. Imaćemo istorijsku priliku da ova opština, s obzirom na svoj geografski položaj, blizinu Evropske unije i brojne privredne i prirodne kapacitete, konačno iskoristi svoje prednosti za dobrobit svih građana. Za proteklih 16 godina vlasti SNSD-a Modriča je pretvorena u opštinu iz koje se odlazi. To moramo promijeniti", naglasio je Radulović, kandidat SDS-a za načlenika Modriče.

On je istakao da u narednom periodu treba iskoristiti sve kapacitete opštine Modriča za razvoj cjelokupne zajednice.

"Tokom izborne kampanje predstaviću plan načelnika opštine za razvoj Modriče u kome će biti sadržana sva pitanja koja se tiču života običnog građanina. Prioriteti će biti usmjereni prije svega na populacionu politiku, pomoć porodicama sa troje i više djece koja je ranije izostala. Najveći resurs Modriče su ljudi i upošljavanjem stanovništva može se riješiti problem odlaska koji je danas aktuelan", naglasio je Radulović.

Radulović je dobio jednoglasnu podršku Opštinskog odbora SDS Modriča.

"Kandidatska odbornička lista  SDS je, s jedne strane lista mladih ljudi, značajno podmlaađena a s druge strane pojačana starim članovima i ranijim odbornicima i vjerujemo da imamo listu sa kojom se možemo podičiti. Ne sumnjam da ćemo ostvariti odličan rezultat", istakao je Damir Stojanović, predsjednik OO SDS Modriča, prilikom predstavljanja Jovice Radulovića za načelničkog kandidata.

Predstavljanju Radulovića prisustovali su i zamjenik predsjednik SDS Rado Savić i narodni poslanik Zoran Vidić.

"Drago mi je što sam danas u Modriči i siguran sam da će OO SDS Modriča ostvariti pobjednički rezultat. Srpska demokratska stranka u izbornoj jedinici 4 spremno dočekuje lokalne izbore. Očekujemo promjene i uvjereni smo da će rezultat Srpske demokratske stranke značajno porasti i u Modriči ali i u Derventi, Brodu i Vukosavlju", istakao je Rado Savić, zamjenik predsjednika Srpske demokratske stranke.  

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije