BiH

Jovo Jović smijenjen sa mjesta šefa dobojskog odsjeka

Jovo Jović smijenjen sa mjesta šefa dobojskog odsjeka
Foto: Ilustracija | Jovo Jović smijenjen sa mjesta šefa dobojskog odsjeka
Srna

BANJALUKA - Ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske Davor Čordaš udaljio je na tri mjeseca službenika Jovu Jovića sa mjesta rukovodioca dobojskog odsjeka ovog ministarstva za kojeg postoji osnova sumnje da je izvršio krivično djelo primanje mita.

Čordaš je na mjesto rukovodioca Odsjeka imenovao Blagoja Đorđića, koji je do sada obavljao poslove višeg stručnog saradnika u kancelariji Modriča.

Nakon okončanja istražnog postupka Ministarstvo će preduzeti sve potrebne radnje u skladu sa zakonskim i podzakonskim aktima u vezi sa daljim radno-pravnim statusom suspendovanog državnog službenika.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je juče da je uhapšeno lice iz Doboja čiji su inicijali J.J. /55/, zaposleno u Ministarstvu za izbjegla i raseljena lica Republike Srpske kao rukovodilac dobojskog odsjeka, zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo primanje mita.

Službenici Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske za organizovani i teški kriminalitet danas su u Republičko javno tužilaštvo uz izvještaj sproveli lice čiji su inicijali J.J. /55/ iz Doboja, zbog sumnje da je primilo mito kao rukovodilac dobojskog Odsjeka Ministarstva za izbjegla i raseljena lica Republike Srpske.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 2

zeljko

Sto smijenise postenog i radnog covijeka?

BojаnBL

Hahahahah kako disciplinovanje ljudi. Bravo SNSD ! hahahaha Ajmo sad Nesica hapsiti !

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije