BiH

Govedarica: Nije bilo razgovora o mojoj ostavci, ali ću je ponuditi

Govedarica: Nije bilo razgovora o mojoj ostavci, ali ću je ponuditi
Foto: Jelena Đurđević | Konferencija za štampu - SDS

BANJALUKA - Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a, nakon sjednice Predsjedništva ove stranke, rekao je da je prikazana odgovornost i utvrđeni jedinstveni stavovi, te da iako nije bilo riječi o njegovoj smjeni, svoju ostavku će ponuditi Skupštini kada za to dođe vrijeme.

"Bilo je najava o podijeljenosti ali utvrdili smo jedinstvo" rekao je Govedarica dodajući da će se nastaviti sa svim aktivnostima kako bi se utvrdilo da li je izborni proces bio regularan.

On je rekao da je Predsjedništvo usaglašeno na sjednici Glavnog odbora koji će donijeti odluke koje su u interesu Republike Srpske i SDS-a.

"Vjerujem da SDS ima dovoljno snage. Nisam zadovoljan sa izbornim rezultatom i smatram kao i Predsjedništvo da nije dobar i da je trebao biti bolji", rekao je Govedarica..

Takođe je naglasio da je od svih članova Predsjedništva stranke dobio podršku, te da nije bilo riječi o njegovoj smjeni.

"Svjestan sam svoje odgovornosti i pred organom koji me je izabrao spreman sam da podijelim odgovornost" rekao je Govedarica dodajući da će ponuditi svoju ostavku.

Govedarica je još dodao će o eventualnoj saradnji sa SNSD-om odlučivati Glavni odbor stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije