BiH

Pratite nas na Google news

Koprivica: Osoba koja je upala u prostorije SNSD slala prijeteće poruke

Koprivica: Osoba koja je upala u prostorije SNSD slala prijeteće poruke
Foto: Srna | Koprivica: Muškarac koji je upao u stranačke prostorije slao mi prijeteće poruke
Srna

SOKOLAC - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Sokolac Bojan Koprivica izjavio je Srni da mu je muškarac koji je četvorotočkašem upao danas u novootvorene prostorije SNSD-a na Sokocu ranije slao prijeteće poruke da će ga ubiti.

Koprivica je naglasio da je muškarac koji je izvršio upad u novootvorene prostorije SNSD-a pristalica drugih političkih partija, sa kojim, kako je naveo, ranije nije bio u sukobu, odnosno, sve je počelo od objavljivanja njegove kandidature za načelnika opštine Sokolac na predstojećim izborima.

"Želim da poručim da me to neće zastrašiti, nego mi daje još više snage da postignemo što bolje rezultate na predstojećim izborima", istakao je Koprivica, koji je direktor Zavoda za forenzičku psihijatriju Sokolac.

Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je ranije Srni da je Policijskoj stanici Sokolac prijavljeno danas da je lice čiji su inicijali S.P. oštetilo ulazna vrata kancelarije političke partije koja se nalazi u Ulici cara Lazara na Sokocu.

Muškarac čiji su inicijali S.P. uhapšen je i nad njim je u toku kriminalistička obrada.

Stokanovićeva je dodala da u ovom incidentu nije bilo povrijeđenih, a krivično djelo će kvalifikovati tužilac nakon kriminalističke obrade, saslušanja svjedoka i osumnjičenog lica.

Prema nezvaničnim saznanjima Srne, napadač je Pajo Sekulić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije