BiH

Pratite nas na Google news

Kovačević: Dok opoziciju vodi Borenović, Dodik nema razlog za nervozu

Kovačević: Dok opoziciju vodi Borenović, Dodik nema razlog za nervozu
Foto: N.N. | Kovačević: Dok opoziciju vodi Borenović, Dodik nema razlog za nervozu
Srna

Milorad Dodik nema nijedan razlog da bude nervozan, pogotovo dok opoziciju u Republici Srpskoj vode ljudi bez ikakve vizije, harizme ili kapaciteta poput Branislava Borenovića, istakao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

"Branislav Borenović, činjenica je, danas je izgovorio i jednu istinu, a to je da postoje primjeri u kojima se jačaju institucije BiH a slabi pozicija Republike Srpske. Najbolji primjer za takvu tvrdnju jeste i nedavna izmjena Poslovnika o radu Predstavničkog doma parlamenta BiH koja je usvojena na prijedog Branislava Borenovića, a glasovima PDP-a, SDS-a i svih bošnjačkih stranaka", naglaasio je Kovačević.

On je pojasnio da je Republika Srpska, tom izmjenom poslovnika, izgubila jedan od značajnih elementa zaštite svoje pozicije u Parlamentarnoj skupštini BiH.

"Za razliku od Borenovića i PDP-a koji bi zbog predstojećih izbora imali mnogo razloga za brigu i nervozu, SNSD i Milorad Dodik nemaju baš nijedan. Mi se spremamo za osvajanje najubjedljivije pobjede na lokalnim izborima u istoriji Republike Srpske, a to upravo i isključivo zahvaljujući našim rezultatima", rekao je Kovačević.

On je naglasio da su zvaničnici ove partije istovremeno u potpunosti fokusirani na brigu o Republici Srpskoj, zaštitu zdravlja njenih građana i na to da se maksimalno umanje štete u ekonomiji i privredi u ovim teškim vremenima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije