BiH

Krčmar i Babalj prelaze u Tadićevu Narodnu stranku?

Krčmar i Babalj prelaze u Tadićevu Narodnu stranku?
Foto: N.N. | Krčmar i Babalj prelaze u Tadićevu Narodnu stranku?

BANJALUKA - Nezavisni poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i donedavni visoki funkcioner SDS-a Đorđo Krčmar i delegat te stranke u Domu naroda parlamenta BiH Darko Babalj pridružuju se Narodnoj stranci Ognjena Tadića, saznaje portal "Srpskainfo".

Prema saznanjima ovog portala, Krčmar i Babalj bi podržali izglasavanje nepovjerenja Savjetu ministara na čelu sa Denisom Zvidićem, čime bi se otvorio put za promjenu skupštinske većine u parlamentu BiH i postalo izgledno formiranje većine na čelu sa SNSD-om.

Kada je riječ o Narodnoj skupštini Republike Srpske, za Ognjenom Tadićem bi iz SDS-a u Narodnu stranku trebalo da pređe i bivši predsjednik Gradskog odbora SDS-a u Prijedoru Dušan Berić, navodi isti izvor.

Pridruživanje Tadićevoj stranci potvrdio je za ovaj portal i bijeljinski advokat i nekadašnji Tadićev stranački kolega Mirko Blagojević.

Ovime će, navodi "Srpskainfo", Narodna stranka koju su osnovali Ognjen Tadić i Nikola Poplašen, "uzburkati" političku scenu BiH i Republike Srpske i prije zvaničnog predstavljanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije