BiH

Matvijenko čestitala Čubriloviću i pozvala ga u Rusiju

Matvijenko čestitala Čubriloviću i pozvala ga u Rusiju
Foto: Foto: RTRS | Matvijenko čestitala Čubriloviću i pozvala ga u Rusiju

BANJALUKA - Predsjednik Savjeta Federacije ruskog parlamenta Valentina Matvijenko uputila je pismo predsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljku Čubriloviću u kojem ga poziva da posjeti Rusiju.

"Željela bih da Vam uputim poziv za posjetu Ruskoj Federaciji i biće mi drago da Vas vidim, gospodine predsjedniče, na čelu delegacije Republike Srpske (BiH)", navela je Matvijenko u pismu.

Ona je dodala da se sa zadovoljstvom sjeća razgovora sa Čubrilović tokom njene posjete Srpskoj i da Ruska Federacija daje veliki značaj dijalogu sa rukovodstvom Srpske, saopšteno je iz Narodne skupštine Srpske.

"Fokusirani smo na razvoj i produbljivanje perspektivne međuregionalne i međuparlamentarne saradnje", navela je Matvijenko.

Ona je ujedno i čestitala Čubriloviću u ime Savjeta Federacije Federalne Skupštine Ruske Federacije i u svoje ime, na izboru za predsjednika parlamenta Srpske.

"Iskreno Vam želim dalji uspjeh na ovoj odgovornoj državnoj dužnosti", navela je Matvijenko u pismu predsjedniku Narodne skupštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije