BiH

Milan Kasapović na čelu teslićkog SDS-a umjesto Miličevića

Milan Kasapović na čelu teslićkog SDS-a umjesto Miličevića
Foto: N.N. | Milan Kasapović na čelu teslićkog SDS-a umjesto Miličevića
N.N.

Umjesto Milana Miličevića, za prvog čovjeka teslićkog SDS-a, izabran je Milan Kasapović. Tako su odlučili delegati na Izbornoj skupštini SDS-a u Tesliću.

On je predsjednik Kluba odbornika te stranke u lokalnom parlamentu i jedan od Miličevićevih najbližih saradnika.

"Samim tim ukazana mi je velika čast, a pred mene stavljena velika obaveza i velika odgovornost da nastavimo uspjehe koje je SDS imao u Tesliću", istakao je Milan Kasapović, novoizabrani predsjednik OO SDS Teslić. 

Dobro upućeni izvori iz SDS-a tvrde da je Miličević prepustio poziciju Kasapoviću jer je ubjeđen da će on na mjesto republičkog predsjednika te stranke. Da će zasigurno u trku za prvog čovjeka SDS-a, Miličević je danas još jednom potvrdio.

"To znači da se iz te kandidature neću povući i da ću ući u taj izborni demokratski ciklus sa namjerom da pobjedim. Da li će se to dogoditi to zavisi, naravno, od delegata", naglasio je MIlan Miličević, predsjednik Glavnog odbora SDS-a. 

Transparentnost u glasanju treba da bude budućnost izbornog procesa u BiH, kaže Miličević. Upravo zbog toga, poručuje, teslićki SDS na današnjoj Skupštini promovisao je i skeniranje glasačkih listića. (ATV)

SDS

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 3

np63

Ako se budes ugledao na svog prethodnika onda je pred tobom karijera. Ne treba zaboraviti da je Milicevic pobijedio na referendumu gdje su glasali teslicani a ne samo SDS.

Bakir Izetbegović

Živio Kasapoviču Imat češ milijardu dolara ako iskasapiš ote Dodikovce ! Ako ih napadaješ samo nije ni to loše al najbolje da uništiš RS ! Javi se gospodinu Mektiču pa češ dobit instrukcije !

Vucic

e taj će garantovano biti dolje osakaćen bar verbalno jer ako bude izabran moraće da služi šefa Bakira ...

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije