BiH

"Napadi na Viškovića podvala onih koji kriju svoju ratnu prošlost"

"Napadi na Viškovića podvala onih koji kriju svoju ratnu prošlost"
Foto: Arhiva | "Napadi na Viškovića podvala onih koji kriju svoju ratnu prošlost"

SARAJEVO - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je da je "premijer Republike Srpske Radovan Višković čist kao suza kada je riječ o proteklom ratu i da su napadi na njega podvala onih koji kriju svoju ratnu prošlost".

"Svaki srpski političar i lider koji pokaže integritet i koji ne popušta na međunarodne ucjene, niti se povija na hajku iz Sarajeva automatski je meta napada", rekao je Stevandić.

On je ukazao da su "napadi uvijek bazirani na dvije podvale - prva je da su svi Srbi zločinci, a druga je da su svi Srbi kriminalci".

Stevandić je naveo da su "meta napada zvaničnici Republike Srpske koji su u vladajućoj strukturi Srpske koje je izabrao narod".

"Dobri su samo oni koje sarajevska čaršija može da instrumentalizuje", rekao je Stevandić.

On je istakao da lidere i predstavnike Srpske targetiraju oni koji su "preskočili zločine bošnjačkih generala i komandanata korpusa i koji su imenovani na najveće moguće funkcije i ostali u političkom životu kao visokopozicionirani".

"Oni nemaju drugog posla nego da sakrivajući tu činjenicu targetiraju lidere i predstavnike Republike Srpske koji su čisti kao suza kao što je to i gospodin Višković", rekao je Stevandić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije