BiH

Nastavljena sjednica Predstavničkog doma koja je prekinuta 20. juna

Nastavljena sjednica Predstavničkog doma koja je prekinuta 20. juna
Foto: N.N. | Nastavljena sjednica Predstavničkog doma koja je prekinuta 20. juna

SARAJEVO – Sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, koja je prekinuta 20. juna, nastavljena je danas raspravom o aktivnostima Centralne izborne komisije BiH na organizovanju predstojećih opštih izbora.

Na dnevnom redu sjednice, koja je započeta 30. maja, jesu i Preporuke za reformu energetskog sektora čiji je predlagač grupa poslanika iz više stranaka.

Poslanici će nakon obavljene rasprave glasati o svim tačkama dnevnog reda 62. sjednice koja je započeta 30. maja a nastavljena 20. juna.

Poslanici su sjendicu počeli raspravom o visokom obrazovanju u BiH. Nakon okončanja nastavka ove sjednice trebalo bi da bude održana i 63. sjednica na čijem je dnevnom redu i zahtjev Kluba poslanika SDS-a da se po hitnom postupku razmatra Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o akcizama u BiH kojim bi se van snage stavile odredbe zbog kojih je 1. februara gorivo poskupjelo 18 feninga po litru.

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH danas bi trebao da nastavi sjednicu koja je prekinuta 20. juna, raspravom o aktivnostima Centralne izborne komisije BiH na organizovanju predstojećih opštih izbora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije