BiH

Pratite nas na Google news

Nešić upisan kao novi lider DNS-a

Nešić upisan kao novi lider DNS-a
Foto: Srna / Ilustracija | Nešić upisan kao novi lider DNS-a
Srna

BANJALUKA - Osnovni sud u Banjaluci donio je danas rješenje kojim je u jedinstvenom registru političkih organizacija Nenad Nešić upisan kao lice ovlašteno za zastupanje i predstavljanje DNS, dok je iz sudskog registra brisan bivši lider Marko Pavić.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić rekao je Srni da su ovim sudskim rješenjem okončane sve priče o tome ko zastupa i predstavlja DNS.

"Novo rukovodstvo ima energije i želju da ovu partiju povede na put daljeg napretka i uspona. Spremamo se za lokalne izbore i stabilizaciju DNS-a", naglasio je Nešić i najavio da će rukovodstvo stranke obići sve opštinske i gradske odbor i dogovoriti buduće koalicione odnose na lokalnom nivou.

On je podsjetio da je za njega kao predsjednika DNS-a glasalo 19 od 20 članova Predsjedništva stranke, te da jedan član nije prisustvovao sjednici.

Nešić je izrazio očekivanje da će njegovo imenovanje biti jednoglasno. U Banjaluci će sutra biti održana sjednica Glavnog odbora DNS-a na kojoj će, između ostalog, biti riječi o sazivanju vanredne Skupštine stranke

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije