BiH

Pratite nas na Google news

Obilježen Dan policije Republike Srpske

Obilježen Dan policije Republike Srpske
Foto: N.N. | Obilježen Dan policije Republike Srpske
Nataša Martić

BANJALUKA - Dan policije Republike Srpske, 4. april, obilježen je danas služenjem parastosa stradalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u krugu najužeg rukovodstva MUP-a Banjaluci, navodi se iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS

Vijenac na Centralno spomen-obilježje položili su ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i direktor policije  Darko Ćulum.

Ministar Lukač uputio je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske iskrene čestitke povodom Dana policije Republike Srpske, koji se ove godine proslavlja u vanrednom stanju, izazvanom pandemijom virusa korona koji nije zaobišao Republiku Srpsku.

"Vi ste i u ovim izazovnim vremenima pokazali da ste uz građane Republike Srpske i da sve svoje poslove i zadatke obavljate krajnje profesionalno i odgovorno, a u korist svih naših građana. Želim nam svima da što prije prevaziđemo izazove koji su pred nama, te izađemo iz krizne situacije, živi, zdravi i spremni za sve poslove i zadatke na zaštiti bezbjednosti Republike Srpske", poručio je ministar Lukač.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije