BiH

Održana sjednica Predsjedništva BiH

Održana sjednica Predsjedništva BiH
Foto: N.N. | Održana sjednica Predsjedništva BiH
Srna

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH primilo je danas k znanju izvještaje Savjeta ministara o stanju u oblasti migracija u BiH u vezi sa povećanim prilivom migranata u BiH, kao i o aktivnostima u okviru procesa evropskih integracija BiH.

Predsjedništvo BiH usvojilo je Platformu za nastup delegacije BiH na 73. zasjedanju Generalne skupštine UN, koja će biti održana u Njujorku od 25. septembra do 1. oktobra, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Donesena je odluka o prihvatanju Sporazuma o grantu između Razvojne banke Savjeta Evrope (CEB) i BiH u vezi sa Regionalnim stambenim programom - BiH-pet /2017/.

Prihvaćen je i Sporazum o grant sredstvima između SAD posredstvom Američke agencije za međunarodni razvoj /USAID/ i BiH putem Agencije za javne nabavke BiH za razvojni cilj borba protiv korupcije.

Članovi Predsjedništva BiH donijeli su odluke o prihvatanju Ugovora o zajmu (projekat Koridor "Pet ce") između BiH i Evropske banke za obnovu i razvoj, te Sporazuma o socijalnoj bezbjednosti između BiH i Švajcarske.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

H&M ponovo zapošljava: Otvoreno 30 pozicija za Prodajne savjetnike

Marketing tim / 18.11.2018 00:00

Kao jedna od najvećih svjetskih maloprodajnih modnih kuća, H&M nudi bezbrojne poslovne prilike. U živahnom, aktivnom i raznolikom okruženju - mjestu gdje je kupac uvijek u središtu pozornosti.

Danas H&M zapošljava oko 171,000 ljudi na više od 71 tržišta, a u Bosni i Hercegovini traži veći broj Prodajnih savjetnika!

Iz H&M-a navode da ono što ih čini stvarno posebnima jesu izvrsni zaposlenici. Od elegantnih prodajnih savjetnika i Visual Merchandisera do kompjuterskih genija i mudrih organizatora poslovanja – sve H&M zaposlenike odlikuje velika ambicija, a da ne spominjemo i odličan ukus za modu. Za njih ništa nije nemoguće.

Moda, zabava i akcija!

Posao u BiH za Prodajnog savjetnika u H&M-u dolazi sa mnogo zabave, timskog rada i mogućnosti za buduću karijeru. Zaduženja za ovu poziciju bi bila sljedeća: ostvarivanje odličnog iskustva kupaca koje doprinosi prodaji i profitu u prodavnici, aktivno nuđenje pomoći i dijeljenje znanja o proizvodima i modi prema kupcu,  raditi u skladu sa standardima, politikama, procedurama i pravnim zahtjevima  kompanije H&M.

Zvuči zanimljivo? Odlično!

Radnu biografiju zajedno sa motivacionim pismom šaljite putem LINKA

Proces regrutacije i selekcije kandidata obavlja kompanija Kolektiv, Agencija Posao.ba.

Najčitanije