BiH

Održana sjednica Predsjedništva BiH

Održana sjednica Predsjedništva BiH
Foto: N.N. | Održana sjednica Predsjedništva BiH

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH primilo je danas k znanju izvještaje Savjeta ministara o stanju u oblasti migracija u BiH u vezi sa povećanim prilivom migranata u BiH, kao i o aktivnostima u okviru procesa evropskih integracija BiH.

Predsjedništvo BiH usvojilo je Platformu za nastup delegacije BiH na 73. zasjedanju Generalne skupštine UN, koja će biti održana u Njujorku od 25. septembra do 1. oktobra, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Donesena je odluka o prihvatanju Sporazuma o grantu između Razvojne banke Savjeta Evrope (CEB) i BiH u vezi sa Regionalnim stambenim programom - BiH-pet /2017/.

Prihvaćen je i Sporazum o grant sredstvima između SAD posredstvom Američke agencije za međunarodni razvoj /USAID/ i BiH putem Agencije za javne nabavke BiH za razvojni cilj borba protiv korupcije.

Članovi Predsjedništva BiH donijeli su odluke o prihvatanju Ugovora o zajmu (projekat Koridor "Pet ce") između BiH i Evropske banke za obnovu i razvoj, te Sporazuma o socijalnoj bezbjednosti između BiH i Švajcarske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije