BiH

Pratite nas na Google news

Osam stranaka podržalo kandidaturu Milenka Avdalovića iz SNSD-a

Osam stranaka podržalo kandidaturu Milenka Avdalovića iz SNSD-a
Foto: N.N. | Osam stranaka podržalo kandidaturu Milenka Avdalovića iz SNSD-a
Srna

NEVESINJE - Osam stranaka dalo je podršku kandidatu SNSD-a za načelnika opštine Nevesinje Milenku Avdaloviću, a u srijedu, 12. avgusta, u podne i službeno će biti potpisan koalicioni sporazum o saradnji na lokalnim izborima i podršci kandidatu za načelnika.

Iz SNSD-a su naveli da će iza njihovog kandidata stati još i SP, SPS, Pokret "Volimo Srpsku", DNS, Demos, Ujedinjena Srpska i SNS.

Aktuelni načelnik i kandidat za još jedan mandat Milenko Avdalović rekao je da očekuje i veliku podršku građana Nevesinja i ubjedljivu pobjedu SNSD-a na predstojećim lokalnim izborima.

"U ovom mandatu ispunili smo 95 odsto stvari koje smo obećali. Završili smo značajne infrastrukturne projekte, doveli vodu sa Udbine u Nevesinje, završili rekonstrukciju sportske dvorane, Doma kulture, izgradili centralno spomen-obilježje, rekonstruisali ulice Cara Dušana i Miloša Obilića, kružni tok kod opštine, uradili spojni put između regionalnog i magistralnog puta, rekonstrukciju dalekovoda Nevesinje-Gacko", rekao je Avdalović Srni.

On je dodao da su riješena dva velika projekta – napajanje vodom i strujom, koji su bili višedecenijski problemi Nevesinja.

Avdalović je rekao da SNSD ima ozbiljan plan i program, sa kojim će izaći pred građane, te da nema sumnje da će dobiti povjerenje. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije