BiH

Pavić: Oni koji su napustili DNS završiće svoju političku karijeru

Pavić: Oni koji su napustili DNS završiće svoju političku karijeru
Foto: Vladimir Stojaković | Pavić: Oni koji su napustili DNS završiće svoju političku karijeru

BANJALUKA - DNS će ostati druga najjača stranka u Banjaluci, a oni koji su ga napustili završiće svoju političku karijeru kad im isteknu funkcije, rekao je Marko Pavić, predsjednik DNS-a, nakon sjednice Gradske skupštine na kojoj je Milan Radović izabran za predsjednika gradske organizacije te stranke.

Pavić je rekao da je sjednica pokazala da je veći dio članstva ostao uz DNS, i da će ostati u vlasti sa koalicionim partnerima.

"DNS ne komentariše druge stranke ali ovdje se ticalo DNS-a koji je napustio jedan broj ljudi, a možda čak najveći koji su bili iz Banjaluke. Ali vidjeli ste da nas nije napustilo članstvo nego naprotiv da smo dobili novo", rekao je Pavić.

Radović je rekao da je novi Gradski odbor DNS-a spoj mladosti i iskustva, a da je cilj stranke vratiti se na pozicije koje su imali ranije.

Rekao je da će GO DNS-a biti veći za 46 članova više nego ranije.

"Mi ćemo ponuditi našu političku platformu gradonačelniku, a bar u gradu Banjaluci naša saradnja je bila korenktna. Ona je narušena našim internim problemima, jer bio podijeljen Gradski odbor", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije