BiH

Pavić: Stranka u Banjaluci mnogo jača

Pavić: Stranka u Banjaluci mnogo jača
Foto: Srna | Pavić: Stranka u Banjaluci mnogo jača

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je da je uvjeren da je DNS u Banjaluci sada mnogo jači, odlučniji i čvršći u opredjeljenju da zajedno sa koalicionim partnerima gradi Banjaluku i Republiku Srpsku.

Nakon što je večeras prisustvovao Izbornoj skupštini Organizacije žena Povjereništva DNS-a Banjaluka, Pavić je novinarima rekao da je siguran da će DNS na narednim lokalnim izborima u Banjaluci tek pokazati pravu snagu.

"DNS ima dosta turbulentno vrijeme iza sebe. Ono što sam govorio sada se i obistinilo. Mi smo izgubili jedan broj funkcionera koji su bili ucijenjeni ili im je prijećeno i napustili su DNS, ali DNS nisu napustili članovi i glasači", istakao je Pavić.

On je rekao da je Izborna skupština Organizacije žena Povjereništva DNS-a Banjaluka pokazala da je ova organizacija čvrsto opredijeljena da zajedno sa DNS-om gradi Banjaluku i Republiku Srpsku.

Novoizabrani predsjednik Organizacije žena DNS-a Banjaluka Maja Jovanović rekla je novinarima da ova organizacija nije imala prekida u radu, već otežan rad u periodu koji je bio težak za DNS, a koji je potpuno prevaziđen.

"U narednom periodu nastavljamo redovno naše aktivnosti. Mi smo organizacija koja se jako puno bavi promovisanjem žena u političkom i društvenom smislu i nama je cilj da ukažemo da svaka od nas može da uradi nešto za ovo društvo, a više nas zajedno možemo da uradimo mnogo toga", dodala je Jovanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije