BiH

Pavić: Uzećemo vlast na nivou BiH

Pavić: Uzećemo vlast na nivou BiH
Foto: N.N. | Pavić: Uzećemo vlast na nivou BiH

UGLJEVIK - Lider DNS-a Marko Pavić izjavio je danas u Ugljeviku, uoči sastanka predstavnika koalicije u opštinskim odborima SNSD-a, DNS-a i SP-a iz Ugljevika, Lopara i Brčkog, da ova koalicija još jednom pokazuje svoju snagu i jedinstvo.

"Ovdje danas samo potvrđujemo da ova koalicija sigurno pobjeđuje na predstojećim izborima i to na svim nivima - za parlament BiH, Narodnu skupštinu Republike Srpske i zajedničkih kandidata za predsjednika Srpske i člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske", rekao je Pavić novinarima.

Prema njegovim riječima, koalicioni odnos je čvrst i stabilan i na bazi te stabilnosti želi se graditi stabilna Republika Srpska, ali i drugačiji odnos na nivou BiH.

"Sigurno da onim što se sada dešava na nivou BiH ne možemo biti zadovoljni i mi smo riješeni da to stanje mijenjamo. Najbolja prilika za promjenu tog stanja su izbori i mi ćemo to sada pokazati, jer vlast na nivou Republike Srpske nije upitna", poručio je Pavić.

On je napomenuo da je sada opredjeljenje koalicije SNSD-DNS-SP da ide i na osvajanje vlasti u BiH, upravo da bi ojačali Republiku Srpsku, te spriječili prenos ovlaštenja i podigli međunarodni ugled Srpske.

"U ovom trenutku smo došli na najniži nivo i ovo što se dešava sa planiranom posjetom /ministra spoljnih poslova samoproglašenog Kosova Bedžeta/ Pacolija, sa prisluškivanjem od vlastitih obavještajnih službi je nešto što se sigurno, kad naša koalicija dođe na vlast, neće ponoviti", rekao je lider DNS-a Marko Pavić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije