BiH

Pavić: Za jaku Srpsku i labavu BiH

Pavić: Za jaku Srpsku i labavu BiH
Pavić: Za jaku Srpsku i labavu BiH

MODRIČA - Demokratski narodni savez /DNS/ i njegovi koalicioni partneri nakon izbora će se zalagati za jaku Republiku Srpsku i labavu BiH, rekao je sinoć u Modriči predsjednik DNS-a Marko Pavić.

Na predizbornom mitingu koalicije DNS-SRS-NS, Pavić je rekao da DNS želi Republiku Srpsku politički i ekonomski jaku sa razvijenim lokalnim zajednicama, bez kriminala i korupcije, te odgovornom socijalnom politikom i pravdom - podjednako za sve.

On je rekao da je cilj DNS-a ulazak BiH u Evropsku uniju pod uslovom da budu očuvane osobenosti Republike Srpske i Srpskog naroda, kao i učlanjenje u NATO savez, ali onda kada to učini i Srbija.

Nosilac liste DNS-SRS-NS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri Slavko Stojić rekao je da vlasti nakon izbora 12. oktobra moraju posvetiti maksimalnu brigu mladim ljudima.

"Moramo iskoristiti privredne i ljudske resurse i potencijale Republike Srpske", rekao je Stojić i naglasio da će se zalagati za razvoj poljoprivrede i uvođenje novih tehnologija, bez kojih nema razvoja privrede.

Predsjednik SRS Dragan Đurđević pozvao je građane Republike Srpske da iskoriste neotuđivo pravo da glasaju i da biraju predstavnike koji će raditi u interesu Srpske i srpskog naroda.

Na mitingu, održanom na Trgu dr Milan Jelić, predstavili su se kandidati sa liste DNS-SRS-NS iz Izborne jedinice četiri i kandidati za poslanike za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije