BiH

Policija provjerava prijave o mejlovima prijetećeg sadržaja

Policija provjerava prijave o mejlovima prijetećeg sadržaja
Foto: N.N. | Policija provjerava prijave o mejlovima prijetećeg sadržaja

BANJALUKA - Pripadnici Policijske uprave Banjaluka provjeravaju navode prijave u vezi sa krivičnim djelom ugrožavanje sigurnosti zaprimljene od generalnog sekretara Narodne skupštine Republike Srpske.

"Obzirom da se provjeravaju navodi prijave i preduzimaju zakonom predviđene mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti kako ne bi ugrozili dalji tok istrage, nismo u mogućnosti da iznosimo više detalja", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Provjera se vrši u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i pod nadzorom Okružnog javnog tužilašta Banjaluka.

Podsjetimo, odsjek za informacione tehnologije i tehničku podršku Narodne skupštine Srpske danas je obavijestio generalnog sekretara da su Klubovi poslanika NDP-a i SNSD-a primili tri mejla neprikladnog sadržaja.

"Mejlovi neprikladnog sadržaja primljeni su u petak, 11. maja, u periodu od 19.20 do 21.00 čas. Klub poslanika SNSD-a primio je dva, a Klub poslanika NDP-a jedan mejl", saopšteno je ranije iz Narodne skupštine RS.

POVEZANE VIJESTI:

NDP-u upućeno prijeteće pismo, traže istragu

Klub poslanika SNSD-a dobio dva pisma uvredljive sadržine

Informacije o prijetećim pismima dostavljene MUP-u Srpske

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije