BiH

Popović: Nešić pokušava da me diskredituje

Popović: Nešić pokušava da me diskredituje
Foto: Ilustracija | Popović: Nešić pokušava da me diskredituje

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović odbacio je tvrnje da je prijetio Savi Popiću, odborniku DNS-a u Bijeljini.

"Nikome nisam prijetio. To su zlonamjerne i montirane konstrukcije sa ciljem moje diskreditacije i proizvod frustracija pojedinaca iz vrha DNS-a", izjavio je DNS-ov ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske", kaže Popović za "ATV".

Danas je objavljeno da je novoizabrani odbornik DNS-a u Bijeljini podnio krivičnu prijavu protiv Popovića zbog prijetnji upućenih telefonom.

Popović sve ovo demantuje i poručuje da na ovaj način predsjednik DNS-a Nenad Nešić pokušava da ga diskredituje.

"Predsjednik DNS-a Nenad Nešić pokušava da me diskredituje, kako bi imao razlog za moju smjenu sa mjesta potpredsjednika stranke, sa ciljem da zadrži većinu u Predsjedništvu, koja je dovedena u pitanje. Jedan od načina da se održi na mjestu predsjednika DNS-a je smjena neposlušnih potpredsjednika, kako bi ga pozicija predsjednika DNS-a zaštitila od nadolazećih istražnih radnji i onih koje se uveliko vode protiv njega u nadležnim tužilaštvima", poručio je Popović za "ATV".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije