BiH

Potpisan ugovor o štampanju i pakovanju glasačkih listića

Potpisan ugovor o štampanju i pakovanju glasačkih listića
Foto: N.N. | Potpisan ugovor o štampanju i pakovanju glasačkih listića

SARAJEVO - Predsjednik Centralne izborne komisije (CIK) BiH Irena Hadžiabdić danas je potpisala Ugovor o nabavci usluge štampanja i pakovanja glasačkih listića za predstojeće opšte izbore, čija ukupna vrijednost sa PDV-om iznosi 1.160.500 KM.

Ugovor je potpisan nakon što je Pravobranilaštvo BiH dalo pozitivno mišljenje, saopšteno je iz CIK-a.

Ugovor je potpisan sa grupom ponuđača koju predstavlja kompanija "Atlantik BB" Banjaluka. U grupi su "Igepa" Sarajevo, NIGD "Dnevne nezavisne novine" Banjaluka, "Grafomark" Laktaši, "Službeni glasnik Republike Srpske" Banjaluka i "Farma prom" Banjaluka.

Šestočlani tim službenika Sekretarijata CIK-a BiH imaće obavezu

da prati realizaciju štampanja i pakovanja glasačkih listića, vrši kontrolu na lokacijama proizvodnje papira i štamparija, kao i da nadzire proizvodnju papira i proces štampanja i pakovanja.

Obaveza tima je i praćenje koordinacije poslova na otpremanju i dostavi odštampanog materijala, praćenje ugovornih obaveza i izvještavanje CIK-a, kao i ostali poslovi u vezi sa evidentiranjem primopredajne dokumentacije.

Sve aktivnosti u procesu štampanja i pakovanja glasačkih listića sprovodiće se po već unaprijed utvrđenom Vremenskom planu realizacije usluga štampanja i pakovanja glasačkih listića iz Aneksa "D" tenderske dokumentacije, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije