BiH

Radojičić: "Okupljanje za Srpsku" sa ciljem razvoja i jedinstva

Radojičić: "Okupljanje za Srpsku" sa ciljem razvoja i jedinstva
Foto: Velibor Tripić | Radojičić: "Okupljanje za Srpsku" sa ciljem razvoja i jedinstva

BANJALUKA - Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke i kandidat za novi mandat, poručio je da okupljanje za Republiku Srpsku predstavlja Banjaluke i svih gradova i opština sa ciljem da se izabere put razvoja i jedinstva.

"Poziv svim građanima, koji su možda i nečim nezadovoljni, da se okupe za svoj grad, svoju Republiku. Banjaluka je na dobrom putu, to smatra najveći broj građana", kazao je Radojičić.

On je istakao da je Banjaluka trenutno na 75 000 zaposlenih, što je više nego prije rata te da je cilj dostići jednocifrenu stopu nezaposlenosti.

"Za 20 godina SNSD je transformisao Banjaluku u  stvarni glavni grad, nizom kapitalnih projekata. Za četiri godine u ovom gradu izgrađena je je jedna nova centralnu toplanu,  nova fabrika vode, tri sportske dvorane,  četiri mosta na Vrbasu,13 kruznih tokova,26 djecijih igralista i povećali smo broj zaposlenih", kazao je on.

Rajčević: Fokus kampanje čovjek i njegove potrebe

Srđan Rajčević, šef Glavnog izbornog štaba SNSD, kazao je na početku konvencije ove partije u Banjaluci da se nije kolebao kad mu je rukovodstvo partije povjerio da vodi kampanju.

"Naš je cilj i sad, kao i uvijek isti – snažna i stabilna Srpska", kazao je Rajčević i dodao da SNSD ima oko 200.000 članova te da će fokus kampanje biti čovjek i njegove potrebe.

"Uprkos virusu koji ne da da se okupljamo, mi moramo da se okupimo i zato je naš slogan ove godine 'Okupljanje za Srpsku' za Banjaluku, Prijedor, Trebinje...

"Kolika je snaga naše partije najbolje govori činjenica da ove godine imamo 23 kandidata za načelnika, odnosno gradonačelnike mlađih od 40 godina i 344 kandidata na našim  odborničkim listama koji su mladji od 30 godina,to je snaga SNSD-a", ističe Rajčević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije