BiH

Radojičić i Bukinac o aktuelnim projektima

Radojičić i Bukinac o aktuelnim projektima
Foto: N.N. | Radojičić i Bukinac o aktuelnim projektima
Srna

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić upoznao je ambasadora Slovenije u BiH Zoricu Bukinac o aktuelnim projektima gradske administracije, sa posebnim osvrtom na međunarodne konkurse za tri velika gradska projekta.

Radojičić je na sastanku u Banjaluci najavio da će uskoro biti raspisan međunarodni konkurs za idejno rješenje buduće kongresno-konferencijske dvorane, uključujući i hotel više kategorije, saopšteno je iz banjalučke uprave grada.

On je dodao da je u planu i raspisivanje međunarodnih arhitektonskih konkursa za novi gradski most u Docu i za centralno područje grada.

"Kada je riječ o saradnji sa Udruženjem Slovenaca `Triglav`, Grad im je dodijelio novi prostor za rad, a riječ je o jednom od najaktivnijih udruženja nacionalnih manjina u Banjaluci", rekao je Radojičić.

Bukinčeva je zahvalila Gradskoj upravi za pomoć u rješavanju pitanja prostora za rad Udruženja Slovenaca, ali i za dosadašnju podršku koju Grad pruža radu ovog udruženja.

Na sastanku je bilo riječi i o mogućnostima intenziviranja ekonomske i saradnje na polju kulture sa lokalnim zajednicama u Sloveniji.  

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije