BiH

SNS RS Očekuje uspjeh na izborima

BANJALUKA - Srpska napredna stranka na političko tržište Republike Srpske ulazi s namjerom da pobjeđuje u političkoj utakmici Srpske, rekao je juče Aleksandar Vučić, zamjenik predsjednika SNS-a Srbije, u Banjaluci gdje je prisustvovao zvaničnom otvorenju kancelarije SNS RS.

"Znam da to mnogima zvuči nerealno, ali na osnovu rezultata koje smo postigli u Srbiji, ozbiljno tvrdimo da ćete biti iznenađeni rezultatima koje ćemo ostvariti na izborima", istakao je Vučić.

Vučić je istakao da u RS, SNS ima cilj da štiti teritorijalni integritet RS unutar BiH, da se bori protiv korupcije i kriminala, te stvara ekonomske i socijalne uslove neuporedivo povoljnije za život građana.

"Nastojaćemo da pokažemo da ne pravimo razliku u našem odnosu prema Republici Srpskoj i Republici Srbiji".

Luka Kecman, predsjednik Sprske napredne stranke u Republici Srpskoj, istakao je da će SNS na izbore izaći s konkretnim programom, prije svega boreći se za pristojan život u RS.

Vučić, koji se sastao s Lukom Kecmanom, predsjednikom SNS-a u Republici Srpskoj, održao je i radni sastanak s predsjednicima ove stranke iz opštinskih odbora i povjerenicima iz svih šest izbornih jedinica RS.

Tom prilikom Vučić je istakao da je prema rezultatima posljednjih istraživanja javnog mnjenja u Srbiji, Srpska napredna stranka trenutno najjača politička stranka u Srbiji, sa 4,2 odsto ispred Demokratske stranke.

Govoreći o spekulacijama oko ulaska Dragana Kalinića u SNS RS, Vučić je istakao da do sada nisu imali takvu vrstu kontakata s Kalinićem, dodajući da je svako ko želi da uđe u SNS, dobrodošao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije