BiH

SNSD: SDS vrijeđa Špirića, a ne negira navode o Mektiću

SNSD: SDS vrijeđa Špirića, a ne negira navode o Mektiću
Foto: N.N. | SNSD: SDS vrijeđa Širića, a ne negira navode o Mektiću

BANJALUKA - SNSD je saopštio da najoštrije osuđuje SDS i njihovog ministra Dragana Mektića koji su danas vulgarno i prizemno izvrijeđali potpredsjednika SNSD-a Nikolu Špirića, pritom uopšte ne negirajući navode koje je Špirić iznio na konferenciji za novinare.

"Iako znamo da je politički kurs SDS-a i njihovog saveza odavno skrenuo u provaliju bez dna ipak nas iznenađuje ovakvo vrijeđanje Špirića, koje prelazi granice ljudskog dostojanstva", dodaje se u saopštenju.

U SNSD-u napominju da SDS i Mektić nijednog trenutka nisu demantovali izjavu Nikole Špirića, niti su se osvrnuli na potkrijepljene činjenice koje su iznesene na konferenciji za novinare, nego su se, kukavički bježeći od kompromitujućih informacija, bjesomučno obrušili na potpredsjednika SNSD-a.

"Vjerujemo da je ovakvo namjerno izbjegavanje SDS-a da odgovori na navode o kriminalnim radnjama ministra Mektića izazvano fijaskom njihovih interpelacija u Narodnoj skupštini Republike Srpske i generalno dubiozom u kojoj se nalazi SDS već duže vrijeme", dodaje se u saopštenju SNSD-a.

SDS je saopštio da potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić "zna da je vrijeme da on i njemu slični odu da bi sačuvali Republiku Srpsku i da bi narod u njoj počeo dostojanstveno da živi".

SDS je saopštio da je Špirić današnjom konferencijom za novinare pokazao da kao "istrošeni političar još jedino svojoj partiji služi za najprimitivnije blaćenje političkih neistomišljenika, sijanjem laži i podvala".

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić rekao je danas u Banjaluci da ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić predvodi grupu koja duže vrijeme vodi hibridni rat protiv Republike Srpske, koja zbog toga trpi štetne posljedice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije