BiH

SPS: Obilježeno šest mjeseci od osnivanja

SPS: Obilježeno šest mjeseci od osnivanja
Foto: N.N. | SPS: Obilježeno šest mjeseci od osnivanja

BANJALUKA - Socijalistička partija Srpske - SPS danas obilježava šest mjeseci od osnivanja, a tim povodom u prostorijama SPS u Banjaluci održan je sastanak nosioca aktivnosti iz svih lokalnih zajednica u Republici Srpskoj u kojima SPS nastupa na predstojećim izborima.

Predsjednik SPS Goran Selak tom prilikom je poručio da je za kratko vrijeme i u teškim uslovima rada SPS ostvario rast i da su na vrijeme obavljene sve pripreme za izbore, što je zasluga aktivista i članova partije. 

"Osnovani smo prije pola godine i radili smo vrijedno u uslovima gdje nije bilo moguće okupljanje zbog mjera zaštite. Rezultat našeg rada je izlazak na izbore u 41 lokalnoj zajednici u Republici Srpskoj i dvije opštine u FBiH gdje imamo svoje kandidate za odbornike, kao i kandidata za načelnika Teslića. Uradili smo veliki posao i ovom prilikom želim da zahvalim svima koji su učestvovali u stavaranju jedne nove priče i nove energije. Za kratko vrijeme ostvarili smo ogroman rast, građani su prepoznali i podržali nove ljude i nove ideje koje smo predstavili u prvih pola godine i već sada možemo reći da ćemo nakon predstojećih izbora imati još veću snagu i uticaj da zajedno sa građanima gradimo budućnost Srpske", istakao je predsjednik SPS Goran Selak.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije