BiH

Šarović: Ključni saradnik za Semberiju Tomica Stojanović

Šarović: Ključni saradnik za Semberiju Tomica Stojanović
Foto: N.N. | Šarović: Ključni saradnik za Semberiju Tomica Stojanović

BIJELJINA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da će njegov ključni saradnik, kada je riječ o Predsjedništvu SDS-a, za Bijeljinu i Semberiju biti Tomica Stojanović.

Šarović je rekao danas u Bijeljini da je odbor ove stranke u konsolidaciji, koja ide u dobrom pravcu.

"Veoma sam ohrabren jer smatram da ćemo nakon svaga uspjeti da saniramo štetu nastalu u procesu dugom dva mjeseca", izjavio je Šarović nakon sastanka sa članovima Gradskog obora SDS-a Bijeljina.

Komentarišući činjenicu da je na lokalnom nivou PDP potpisao koalicioni sporazum sa SNSD-om, Šarović je rekao da su se predviđanja SDS pokazala potpuno tačnim, a to je da je SNSD u Bijeljini imao "cilj da razvali i uništi koaliciju koja je dobro funkcionisala duži period, bila pobjednička i imala većinu u ovom gradu".

Stojanović smatra da se zaustavlja proces osipanja SDS-a i izrazio uvjerenje da toga više neće biti ni u jednom gradu u Srpskoj.

"Najveći broj predsjednika mjesnih odbora, što predstavlja dušu i srce SDS-a, ostali su uz svoju stranku i programaske ideje svoje stranke. Niko od njih nije htio da proda i obraz i čast", rekao je Stojanović.

On je dodao da je pred Gradskim odborom SDS-a proces rehabilitacije.

"Sve one koji su nekad izašli iz SDS-a pozivam da se vrate da bi se našla zajednička riječ za buduće djelovanje i kvaliteniji život svih građana na ovom prostoru", naveo je Stojanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije