BiH

Šarović: Potpuno spremni za izbore, očekujemo veliku pobjedu naroda

Šarović: Potpuno spremni za izbore, očekujemo veliku pobjedu naroda
Foto: Velibor Tripić/Arhiva | Šarović: Potpuno spremni za izbore, očekujemo veliku pobjedu naroda

BANALUKA - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je da ova politička partija u izbore ulazi potpuno spremna, puna optimizma, te očekuje reprizu 2012. godine i veliku pobjedu naroda.

Šarović je naveo da se u Bijeljini neće voditi kampanja protiv zajedničkog kandidata SNSD-a i Stranke demokratske srpske Semberije za gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića, nego utakmica za pobjedu časti, dostojanstva i poštenja, a što je oličeno u liku doktora Ljubiše Petrovića, kandidata SDS-a za bijeljinskog gradonačelnika.

"Čvrsto vjerujem u njegovu energiju, program i viziju nove Bijeljine, nasuprot 'politici tala', trgovine i interesnih političkih retaracija, koje će prirodno svakako da se pretvore u Petrovićeve komparativne prednosti“, poručio je Šarović.

On je kazao da je Semberija snažno SDS-ovo uporište, bila i ostala sa Mićićem ili bez njega.

"Pa da nije tako zar bi Mićo Mićić pravio stranku koja i imenom i logom podsjeća na SDS?! Ali da parafraziram jednu staru reklamu: „Nije dovoljno ličiti na SDS, da bi bio SDS“, rekao je Šarović.

On je dodao da SDS već 30 godina vodi odgovornu politiku i izrazio uvjerenje da će se to nastaviti i u budućnosti, saopšteno je iz ove stranke.

"Sve u službi naroda, očuvanja i napretka Republike Srpske. Potrebu za `preokretom politike` nemamo jer vodimo čvrstu, jasnu, zdravorazumsku politiku ekonomskih promjena, patriotizma i kvalitetnih odgovora na tešku situaciju u koju je Republika Srpska dovedena", naglasio je Šarović.

On je izrazio uvjerenje da SDS-ova stranačka infrastruktura spremno dočekuje izbore.

"Evo recimo, potpuno sam ubijeđen da će naš zajednički kandidat Draško Stanivuković biti budući gradonačelnik Banjaluke i da će ta značajna pobjeda predstavljati prelomni trenutak koji će označiti neminovnu eroziju politike SNSD-a. Sigurnu pobjedu očekujem u još nekoliko gradova", rekao je Šarović.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije