BiH

Sastanak SPS-a: Za saradnju sa svima koji su iznad političkih podjela

Sastanak SPS-a: Za saradnju sa svima koji su iznad političkih podjela
Foto: N.N. | Sastanak SPS-a: Za saradnju sa svima koji su iznad političkih podjela

JAHORINA - Na Jahorini je danas održan sastanak odbornika i povjerenika Socijalističke partije Srpske, kojom prilikom je predsjednik te partije Goran Selak učesnicima čestitao na izbornim rezultatima i naglasio da SPS, kao najmlađa partija u Srpskoj, ima kapacitet da nastavi sa provođenjem politika koje imaju za cilj bolju budućnost svih građana, te da je SPS opredijeljena za saradnju sa pojedincima i subjektima koji su iznad trenutnih političkih podjela.

Na sastanku je zaključeno da je Socijalistička partija Srpske više nego uspješno nastupila na prvim izborima od svog osnivanja u martu prošle godine, da je vođena korektna i konstruktivna kampanja i da je veliko povjerenje građana Srpske na izborima najbolja potvrda dobrog rada. SPS je u Banjaluci ostvarila treći rezultat, iza SNSD i PDP-a, a na nivou RS sa 30.000 glasova takođe predstavljaju jedno od najvećih iznenađenja proteklih Lokalnih izbora.

"Svi naši odbori imaju podršku partije da o formiranju vlasti u svojim lokalnim zajednicama odlučuju u skladu sa najboljim interesima građana koji su nam u velikom broju dali svoje povjerenje. Za nekoliko mjeseci postojanja smo napravili veliki rezultat. Naši kadrovi su nakon izbora pokazali karakter i dosljednost, i svjesni smo da imamo sjajne ljude i da nam tek slijede još bolji rezultati", poručio je Selak.

"SPS je opredijeljena za saradnju sa pojedincima i subjektima koji su iznad trenutnih političkih podjela i smatramo da je Srpskoj potreban savez svih onih koji mogu i hoće da se bore za bolju budućnost Republike Srpske", poručeno je na današanjem sastanku.

O pitanjima saradnje sa drugim političkim subjektima, SPS će zauzeti konačan stav na sledećoj sjednici Glavnog odbora, gdje će takođe biti predstavljena programska platforma i plan djelovanja za naredne dvije godine. Predsjednik SPS Goran Selak je poželio svim građanima, članovima SPS i učesnicima sastanka srećne predstojeće praznike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije