BiH

Savjet ministara danas o izmjenama zakona o OBA

Savjet ministara danas o izmjenama zakona o OBA
Foto: Arhivska fotografija | Savjet ministara danas o izmjenama zakona o OBA
Srna

SARAJEVO - Savjet ministara trebalo bi danas da razmatra Nacrt zakona o izmjeni Zakona o Obavještajno-bezbjednosnoj agenciji /OBA/ BiH i izvještaj o radu ove agencije za 2017. godinu.

Na dnevnom redu sjednice su Nacrt zakona o izmjenama Zakona o krivičnom postupku BiH i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o finansiranju institucija BiH, najavljeno je iz Savjeta ministara.

Pred ministrima će biti nacrt odluke o ratifikaciji ugovora o garanciji /Koridor "Pet ce" u Republici Srpskoj - prvi dio/ između BiH i Evropske banke za obnovu i razvoj, te prijedlog odluke o odobravanju izdavanja dodatne garancije BiH prema ugovoru o drugom amandmanu na ugovor o zajmu između "Auto-puteva Republike Srpske" i Evropske banke za obnovu i razvoj /Banjaluka-Doboj - prva faza/.

Biće riječi i o Nacrtu odluke o ratifikaciji sporazuma o saradnji između Savjeta ministara i Vlade Srbije u procesu pristupanja EU.

Na dnevnom redu je i informacija o realizaciji aktivnosti u vezi sa ispunjenjem uslova za aktiviranje Akcionog plana za članstvo u NATO /MAP/.

Savjet ministara razmotriće i prijedlog odluke o izmjeni odluke o uspostavljanju tijela za nadzor nad sprovođenjem Strategije BiH za prevenciju i borbu protiv terorizma i njom predviđenih akcionih planova.

Pred ministrima će biti četvrti kvartalni izvještaj o sprovođenju mjera iz Akcionog plana za realizaciju prioriteta iz izvještaja o BiH za 2016. godinu.

Na sjednici će biti riječi i o informaciji o sprovedenim aktivnostima na izradi strategije zapošljavanja u BiH za naredni četvorogodišnji period.

Sjednica je zakazana za 12.00 časova, a po njenom okončanju biće objavljeno saopštenje.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije