BiH

Savjet ministara o budžetu institucija BiH od 2018. do 2020.

Savjet ministara o budžetu institucija BiH od 2018. do 2020.
Foto: N.N. | Savjet ministara o budžetu institucija BiH od 2018. do 2020.

SARAJEVO - Sjednica Savjeta ministara Bosne i Hercegovine biće održana danas u Sarajevu, a na dnevnom redu, između ostalog, naći će se i Nacrt dokumenta okvirnog budžeta institucija BiH za period od 2018. do 2020. godine.

Dnevni red sjednice uključit će i Prijedlog programa javnih investicija/razvojno-investicioni program institucija BiH 2018. - 2020., Nacrt odluke o ratifikaciji Sporazuma između Savjeta ministara BiH i Vlade Savezne Republike Njemačke o razmjeni i obostranoj zaštiti tajnih podataka te Prijedlog odluke o rasporedu sredstava tekućih grantova namijenjenih učešću BiH na sajamskim i drugim manifestacijama i aktivnostima u inozemstvu u ovoj godini.

Takođe, ministri će razmatrati i Izvještaj o izvršenim prestrukturiranjima rashoda institucija BiH unutar budžetskih rashoda za period 1. januar - 30. septembar, Informaciju o provedbenim propisima iz Zakona o carinskoj politici te Informaciju sa drugog sastanka Odbora za stabilizaciju i pridruživanje između Evropske unije i BiH, održanog 31. maja u Sarajevu, saopšteno je iz Savjeta ministara BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije