BiH

"Savjeta ministara usmjeren na privredni rast i fiskalnu stabilnost"

"Savjeta ministara usmjeren na privredni rast i fiskalnu stabilnost"
Foto: N.N. | "Savjeta ministara usmjeren na privredni rast i fiskalnu stabilnost"

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija istakao je u razgovoru sa ambasadorom Rusije u BiH Petrom Ivancovim da je novi saziv Savjeta ministara usmjeren na privredni rast, fiskalnu stabilnost, reformu javnog sektora i očuvanje socijalne sigurnosti.

Tegeltija je na današnjem sastanku u Sarajevu rekao da je Savjet ministara opredijeljen i za regionalnu i međunarodnu saradnju, te evropski put BiH.

Sagovornici su razmijenili mišljenja i o drugim aktuelnim političkim i ekonomskim temama u kontekstu unapređenja ekonomske saradnje i o budućim zajedničkim projektima od obostranog interesa, saopšteno je iz Savjeta ministara.

Tegeltija je izrazio zadovoljstvo stepenom ostvarene saradnje Rusije i BiH, te zahvalio Ivancovu za podršku koju njegova zemlja pruža BiH.

Sagovornici su istakli da su u proteklom periodu ostvareni bogati rezultati praktične saradnje u svim segmentima, te izrazili uvjerenje da će političko razumijevanje i privredna saradnja biti nastavljeni i u narednom periodu.

Ivancov je čestitao Tegeltiji na imenovanju i poželio mu mnogo uspjeha u obavljanju budućih zadataka. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije