BiH

Selak čestitao Milošu Vučeviću novoizabranom predsjedniku SNS

Selak čestitao Milošu Vučeviću novoizabranom predsjedniku SNS
Foto: Twitter / Printscreen | Selak čestitao Milošu Vučeviću novoizabranom predsjedniku SNS

KRAGUJEVAC - Predsjednik Socijalističke partije Srpske - SPS, Goran Selak uputio je čestitku Milošu Vučeviću koji je danas izabran za predsjednika Srpske napredne stranke na vanrednoj skupštini ove partije u Kragujevcu.

"Uz iskrene čestitke gospodinu Milošu Vučeviću, novoizabranom predsjedniku Srpske napredne stranke, izražavamo i očekivanje da će Srpska napredna stranka i u budućnosti biti okosnica i oslonac ekonomskog, vojnog, geopolitičkog, infrastrukturnog i svakog drugog napretka Srbije. Socijalistička partija Srpske izražava i uvjerenje da će Srpska napredna stranka, sa predsjednikom Vučevićem na čelu, i dalje voditi državotvornu politiku na korist svim Srbima u regionu, koju je započeo i utemeljio predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić", naveo je lider SPS-a u čestitki.

Miloš Vučević obavljao je funkciju gradonačelnika Novog Sada, a trenutno je potpredsjednik Vlade i Ministar odbrane Republike Srbije. Vučević je danas na vanrednoj skupštini SNS-a izabran na prijedlog dosadašnjeg predsjednika stranke, Aleksandra Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije