BiH

Pratite nas na Google news

Škrebić podnio ostavku: Moje kolege su smijenjene, ne trebam ni ja ovdje

Škrebić podnio ostavku: Moje kolege su smijenjene, ne trebam ni ja ovdje
Foto: Arhiva / Ilustracija | Škrebić podnio ostavku na mjesto direktora Inspektorata RS
Dragan Sladojević

BANJALUKA - Dragutin Škrebić, vršilac dužnosti direktora Inspektorata Republike Srpske, podnio je danas ostavku na tu funkciju.

Škrebić je za "Nezavisne" potvrdio da će se u narednom periodu posvetiti privatnom biznisu, ali da će ostati i politički aktivan.

"U ovom svemu se više ne vidim. Imam puno privatnih obaveza, puno privatnog posla. Nisam ni želio doći ovdje. Sticajem okolnosti sam došao u Inspektorat. Pokušao sam puno stvari da uradim. Neke sam uradio, neke su mogle bolje. Korona me u nekim stvarima spriječila. Političke igranke su spriječile dalji oporavak Inspektorata, a koji je bio u veoma lošoj situaciji, dok je sad, kako smatram, u stabilnoj", rekao je Škrebić.

Škrebić, koji je kadar SPS-a, podsjeća da svakodnevno kruže priče o smjenama.

"Jedan dan jesam smijenjen, drugi dan nisam. Rad pod pritiskom teško mogu prihvatiti, izdržati. Moje kolege iz SPS-a su smijenjene iz nekih razloga, kao da smo radili protiv Igora Radojičića. Lično smatram i znam da rukovodstvo partije nikad nije bilo protiv Radojičića. Smatram ga jednim od najboljih gradonačelnika u RS", rekao je Škrebić.

Kako je ponovio, izbor Radojičića za gradonačelnika Banjaluke su podržavali, a pojedinaca uvijek ima, koji rade na drugi način.

"Sve moje kolege su smijenjene, pa ne trebam ni ja sjediti ovdje", naglasio je Škrebić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije