BiH

Slađana Jašarević nova predsjednica OO SDS Pale

Slađana Jašarević nova predsjednica OO SDS Pale
Foto: Ustupljena fotografija | Slađana Jašarević nova predsjednica OO SDS Pale

PALE - Slađana Jašarević izabrana je za novog predsjednika OO SDS Pale čime je proces konsolidacije stranke u Palama okončan.

"SDS i Pale imaju neku posebnu vezu. Ta veza je možda malo olabavila poslednjih godina ali na meni je i to je moj cilj da Srpsku demokratsku stranku u Palama vratim na ono mjesto koje joj pripada a to je pozicija broj 1 u Palama“, istakla je Jašarevićeva nakon Skupštine na kojoj je izabrana. 

Ona se zahvalila na povjerenju koje joj je dato i predstavila svoje viđenje stranke u Palama za naredni vremenski period. 

"Zahvaljujem se svim članovima Srpske demokratske stranke u Palama ali i Predsjedništvu SDS što su mi dali priliku da budem na čelu Opštinskog odbora SDS Pale", istakla je Jašarevićeva.

Mirko Šarović, predsjednik Srpske demokratske stranke kazao je da je Slađana hrabra žena, hrabrija od mnogih muškaraca, spremna da kaže u lice svakome ono što im pripada, da ona ne ćuti već diže svoj glas za svoj narod.

"Poslije nekoliko mjeseci upornog rada i konsolidacije naše stranke u Palama, u istorijskom mjestu i za Republiku Srpsku ali i za Srpsku demokratsku stranku, završili smo jedan proces i dobili novo rukovodstvo. Slađana Jašarević, na moje veliko zadovoljstvo, je novi predsjednik OO SDS Pale. Mislim da smo pogodili sa izborom.  Važno je da dame zauzimaju najvažnija mjesta u strukturi naše stranke. Njen izbor će unaprijediti i položaj naše stranke u ovome važnom gradu“, zaključio je Šarović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije