BiH

Špirić: Dodik pokazao da vodi ozbiljnu i odgovornu politiku

Špirić: Dodik pokazao da vodi ozbiljnu i odgovornu politiku
Foto: N.N. | Špirić: Dodik pokazao d avodi ozbiljno i odgovornu politiku
Srna

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a, Nikola Špirić, izjavio je Srni da su zvižduci sa tribina stadiona "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu tokom svečane ceremonije otvaranja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala - EJOF 2019. posljednje upozorenje za očuvanje mogućnosti zajedničkog života u BiH.

Špirić je naglasio da je Milorad Dodik svojim dolaskom i odmjerenim govorom na otvaranju pokazao da vodi ozbiljnu i odgovornu politiku u čijem fokusu su mladi ljudi, budućnost i bolji život.

"Tužno je bilo slušati zvižduke na pomen Republike Srpske koja je izdvojila više od 50 miliona KM da bi se ova sportska manifestacija održala u Sarajevu i Istočnom Sarajevu", ocijenio je Špirić.

Oni koji su zatrovali javni prostor u Sarajevu, istakao je Špirić, dobili su sinoć lekciju da sport i mladost moraju imati prioritet i zato su riječi koje je uputio predsjedavajući Predsjedništva BiH zvižduk pretvorile u aplauz i podršku zdravog tkiva ovog društva.

"Bilo bi lijepo da stranke sa sjedištem u Sarajevu shvate bar jednom svoju grešku i upute bar jedno izvinjenje za ono što su svojom autističnom politikom ugrozili i narušili", rekao je Špirić.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 3

ManjacaSlavna

Zastava i himna bih ne znače ništa , zastava je kao vartin logo i u obliku vagine , himna nema tekst osim ovog lalalalalalalallalalalalalalalal tako da se može ustati i treba jer to svejedno nema nikakvu vezu sa pok bih da zastava i himna ičemu valjaju ne bi je bošnjaci voljeli !!!

ManjacaSlavna

kad je počelo intoniranje himne koja nema ni teksta Dodik je morao ustati a otcjepljenje će biti , kome se žuri , treba još malo vremena ne dugo pa ćemo to svi dočekati . himna pok bih se pjeva ovako aaaaaauauu uueeeeeaaaaa uuuuuuaa aaaeeeeee huuuuuuuiiiiiiiia aaaaajeeeeeejaaaaaa uaauuuuue eeeeeiiiii to je tekst pok himne pok bih

Mackic.LAUS

Vidjeli smo sinoc kako je odgovoran kako je ustao kad je pocelo intoniranje himne BiH a zastave srpske nema nigdje i da bude jos veca tragedija za srpski narod kosovski sportisti ucestvuju na igrama se kosovskom zastavom da li je to dodik priznao nezavisnost dodik rece sinoc stabilizacija i buducnost BiH a RS nema nigdje sta je sa referendumom i nezavisnoscu ili da nezavisnost i referendum stavimo konju u guzicu

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije