BiH

Špirić: Dodik pokazao da vodi ozbiljnu i odgovornu politiku

Špirić: Dodik pokazao da vodi ozbiljnu i odgovornu politiku
Foto: N.N. | Špirić: Dodik pokazao d avodi ozbiljno i odgovornu politiku

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a, Nikola Špirić, izjavio je Srni da su zvižduci sa tribina stadiona "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu tokom svečane ceremonije otvaranja Evropskog omladinskog olimpijskog festivala - EJOF 2019. posljednje upozorenje za očuvanje mogućnosti zajedničkog života u BiH.

Špirić je naglasio da je Milorad Dodik svojim dolaskom i odmjerenim govorom na otvaranju pokazao da vodi ozbiljnu i odgovornu politiku u čijem fokusu su mladi ljudi, budućnost i bolji život.

"Tužno je bilo slušati zvižduke na pomen Republike Srpske koja je izdvojila više od 50 miliona KM da bi se ova sportska manifestacija održala u Sarajevu i Istočnom Sarajevu", ocijenio je Špirić.

Oni koji su zatrovali javni prostor u Sarajevu, istakao je Špirić, dobili su sinoć lekciju da sport i mladost moraju imati prioritet i zato su riječi koje je uputio predsjedavajući Predsjedništva BiH zvižduk pretvorile u aplauz i podršku zdravog tkiva ovog društva.

"Bilo bi lijepo da stranke sa sjedištem u Sarajevu shvate bar jednom svoju grešku i upute bar jedno izvinjenje za ono što su svojom autističnom politikom ugrozili i narušili", rekao je Špirić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije