BiH

Pratite nas na Google news

Špirić: Sankcije očajnički potez odlazeće ambasadorke Morin Kormak

Špirić: Sankcije očajnički potez odlazeće ambasadorke Morin Kormak
Foto: N.N. | Špirić: Sankcije očajnički potez odlazeće ambasadorke Morin Kormak
Srna

BANJALUKA - Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Nikola Špirić izjavio je Srni da je potpuno jasno da je uvođenje sankcija njemu i članovima njegove porodice frustracija odlazeće ambasadorke SAD u BiH Morin Kormak koja je 28 dana pred izbore "povukla posljednji potez očajnika da pomogne svojim marionetskim poslušnicima sa sarajevske sećije, Savezu za promjene".

"Naravno da se nemam zbog čega osjećati krivim u bilo kom smislu, jer sam za 40 godina koliko se bavim politikom uvijek račune polagao svom narodu i uvijek bio na raspolaganju svim istražnim i pravosudnim institucijama u svojoj zemlji. Prije mogu reći da sam ponosan, jer je i ovim pokazano koliko smetam svima onima koji žele loše mojoj Republici Srpskoj i mom srpskom narodu", naglasio je Špirić.

"Žalim samo zbog toga što u mojoj Republici Srpskoj žive i čak pretenduju na vršenje vlasti ljudi koji ne prezaju ni od čega i koji su zbog njihovih sitnih interesa u sve ovo uključili i moju porodicu i moju djecu. Ipak, to mi samo dodatno učvršćuje uvjerenje da takvi ne smiju nikada pobijediti, ali me i ohrabruje da sa svojim SNSD-om još predanije krenem u ubjedljivu izbornu pobjedu", poručio je Špirić.

Podsjetimo, Nikola Špirić stavljen je na crnu listu Stejt departmenta zbog, kako saopšteno, umiješanosti u korupciju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije