BiH

Stevandić: Doprinijeli smo jačanju Srpske

Stevandić: Doprinijeli smo jačanju Srpske
Foto: Srna | Stevandić: Doprinijeli smo jačanju Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas u Banjaluci da je ova politička partija od osnivanja uradila mnogo, odnosno doprinijela jačanju Republike Srpske i njene ravnopravnosti u BiH.

"Ponosan sam na ono šta smo uradili od osnivanja, a tek ćemo da napredujemo. Želimo dati doprinos u ekonomskom razvoju Republike Srpske, poboljšanju zaposlenosti, zaustavljanju odlaska mladih i ostalim važnim pitanjima za naše građane", rekao je novinarima Stevandić na svečanom prijemu povodom četiri godine rada Ujedinjene Srpske.

On je istakao da će u prvom kvartalu naredne godine Ujedinjena Srpska sačiniti brošuru u kojoj će biti nabrojana 63 razvojna projekta za svaku lokalnu zajednicu.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović naglasila je da je veoma dobra saradnja SNSD-a i Ujedinjene Srpske.

"Želim im puno uspjeha u budućem radu. Prošli smo mnogo teških trenutaka kada je riječ o Srpskoj, ali i o određenim političkim izazovima koji se odnose na nivo BiH. Sigurna sam da će naša saradnja biti unapređivana na zadovoljstvo članova dvije političke partije", istakla je Cvijanovićeva.

Potpredsjednik SNSD-a Radovan Višković rekao je da je Ujedinjena Srpska, za četiri godine funkcionisanja, uradila više od nekih političkih partija koje postoje 20 godina.

"U prilici smo danas da našem koalicionom partneru poželimo da u narednom periodu bude bolji, jači i stabilniji. Ujedinjena Srpska zna šta i kako treba da radi i drago mi je što su zastupljeni i u parlamentu BiH", naveo je Višković.

Prijemu su prisustvovali predstavnici ostalih političkih partija, zvanice iz društvenog i političkog života Republike Srpske i BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije