BiH

Stevandić: U Ujedinjenoj Srpskoj dominira koncept, a ne ucjenjivanje i trgovina

Stevandić: U Ujedinjenoj Srpskoj dominira koncept, a ne ucjenjivanje i trgovina
Foto: Srna | Stevandić: U Ujedinjenoj Srpskoj dominira koncept, a ne ucjenjivanje i trgovina

PRIJEDOR - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas u Prijedoru da su članovi ove stranke ponosni što u njoj dominira koncept, a ne ucjenjivanje i trgovina.

On je dodao da Ujedinjena Srpska nikoga ne ucjenjuje i da nema političke trgovine sa unaprijed zadanim funcijama bez kakavih programa.

"Mi vidimo da su takve partije na političkoj sceni Republike Srpske gdje niko ne nudi kvalitetne programe kako za mlade, poljoprivredu i ekonomski razvoj, za razliku od Ujedinjene Srpske koja već o tome snima i filmove i koja ima gotove projekte i za ostanak mladih i za ekonomski razvoj Republike Srpske", izjavio je novinarima Stevandić.

On je danas u Prijedoru prisustvovao Izbornoj skupštini Gradske organizacije Ujedinjene Srpske i istakao da je zadovoljan strukturom, kadrovima i organizacijom ove gradske organizacije i uopšte ove izborne jedinice gdje očekuje poslanički mandat.

Stevandić je naglasio da su očekivanja ove stranke svakim danom sve veća, te da je samo u januaru bilo manje od 600 učlanjenih i da se nada se da će se i u Prijedoru taj trend nastaviti.

Za predsjednika novoformiranog Gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Prijedoru izabran je Nenad Mejakić koji je dobio podršku više od 150 delegata iz svih mjesnih organizacija.

"Smatramo da je potrebno da se okrenemo jedinstvu i slozi i naš je cilj u ovoj izbornoj jedinici na predstojeći opštim izborima da ostvarimo dobar rezultat i da imamo jednog poslanika", rekao je Mejakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije