BiH

Teslić, Čelinac i Stanari protiv smjene Čubrilovića

Teslić, Čelinac i Stanari protiv smjene Čubrilovića
Foto: N.N. | Teslić, Čelinac i Stanari protiv smjene Čubrilovića
Uroš Vukić

BANJALUKA - Predsjedništva Opštinskih odbora DNS-a Čelinac, Teslić i Stanari osudili su odluku Predsjedništva DNS-a da smjene Nedeljka Čubrilovića sa mjesta zamjenika predsjednika ove stranke.

"Dajemo punu podršku Čubirloviću i smjena nije korektna. Čubrilović je sinonim za DNS i odluka o podršci Čubriloviću na sjednici Predsjedništva OO je donijeta jednoglasno", rekao je Marinko Đukić, predsjednik Opštinskog odbora DNS-a u Tesliću dodajući da će članovi ovog odbora glasati protiv smjene Čubrilovića na sjednici Glavnog odbora.

U Opštinskom odboru DNS-a u Čelincu kažu da se radi o sramnoj odluci Predsjedništva DNS-a te da je osuđuje većina članova  i da je žalosno da o tome odlučuju ljudi koji su nekoliko mjeseci članovi stranke.

"Zbog svega toga Predsjedništvo DNS-a Opštinskog odbora Teslić i članstvo DNS-a sa područja opštine Teslić traži sazivanje vanredne sjednice Skupštine DNS-a na kojoj će tražiti ostavku predsjednika Marka Pavića", rekao je Zoran Spasojević, predsjednik OO DNS-a u Čelincu.

Opštinski odbor DNS-a u Stanarima dao je danas jednoglasnu podršku Čubriloviću, a od stranačkog rukovodstva zatražio da se vrati principima djelovanja na kojima počiva DNS.

"Osuđujemo smjenu Čubrilovića sa pozicije zamjenika predsjednika stranke i na narednoj sjednici Glavnog odbora DNS-a tražićemo da ta sramna odluka stranačkog Predsjedništva bude stavljena van snage", navedeno je u saopštenju Opštinskog odbora DNS-a Stranari koje je potpisao predsjednik Boško Prelić.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 2

DrMed

Vidjecemo hoce li Dodik sa Cubrilovicem i ostalim snsd-ovcima uspjeti pocijepati DNS. Ako uspije, bice car nad carevima.

Република Српска

Поцјепаће се и ДНС опште је познато да је Павић Њемачки играч, одатле и онолике донације Приједору...

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije