BiH

Trivić: Očekujemo dobar izborni rezultat u Hercegovini

Trivić: Očekujemo dobar izborni rezultat u Hercegovini
Foto: Arhiva | Trivić: Očekujemo dobar izborni rezultat u Hercegovini

TREBINJE - Šef glavnog Izbornog štaba Ujedinjene Srpske Natalija Trivić rekla je nakon sastanka sa predstavnicima opštinskih odbora ove stranke iz Izborne jedinice devet da Ujedinjena Srpska vodi jednu ozbiljnu politiku i da to građani prepoznaju, te da se nada odličnim rezultatima na predstojećim izborima.

Ona je napomenula da u ovoj Izbornoj jedinici ima 12 opštinskih odbora Ujedinjene Srpske i da je zadovoljna stanjem u svim odborima.

"Danas smo analizirali situaciju i prezentovali ono što želimo da uradimo na predstojećim lokalnim izborima odnosno da dođemo do rezultata shodno našem djelovanju", kazala je Trivićeva, koja je potpredsjednik Ujedinjene Srpske.

Ona je dodala da Ujedinjena Srpska izlazi sa 57 odborničkih lista od čega su tri koalicione, te da će stranka imati i pet kandidata za načelnika odnosno gradonačelnika u Srpskoj.

"Razvili smo dobru infrastrukturu, naši članovi se nalaze na ozbiljnim pozicijama i ozbiljno rade svoj posao zato će to i presuditi odličnom rezultatu na izborima", istakla je Trivićeva. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije