BiH

Stevandić: US dokazala da mladi rukovodioci mogu biti odlični

Stevandić: US dokazala da mladi rukovodioci mogu biti odlični
Foto: Srna | Stevandić: US dokazala da mladi rukovodioci mogu biti odlični

KOZARSKA DUBICA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večeras u Kozarskoj Dubici da je ta partija dokazala da mladi ljudi mogu da postižu odlične rezultate na rukovodećim funkcijama.

"Poznato je da Ujedinjena Srpska ima najmlađe direktore, ministre, potpredsjednike skupštine, funkcionere", rekao je Stevandić novinarima.

On je istakao da je ovo vijek modernih tehnologija i digitale ekonomije.

"Mladi ovaj put imaju više iskustva od starijih jer su im moderne tehnologije i IT sektor mnogo bliži i mnogo više znaju, tako da ranija opravdanja da mladi ne mogu da rukovode više ne vrijede. Ona su mogla da se kažu prije 30 godina, a danas mladi imaju više iskustva, brži su i treba da imaju otvoren prostor", rekao je Stevandić.

On je naglasio da je Ujedinjena Srpska partija koja slijedi takvu politiku u kontinuitetu i koja tu ima najbolje rezultate.

Stevandić je večeras u Kozarskoj Dubici prisustvovao izbornoj sjednici Skupštine Aktiva mladih Ujedinjene Srpske Kozarska Dubica, gdje je konstatovao da su u toj stranci završene sve organizacione i predizborne aktivnosti.

On je najavio da na ovogodišnje lokalne izbore Ujedinjena Srpska izlazi sa samostalnim odborničkim listama, ocijenivši da je ova stranka sada dovoljno snažna i dobro organizovana.

"U pregovorima ćemo da vidimo kako stoje stavari za gradonačelnike i načelnike. Negdje ćemo imati kandidate, a negdje tražiti podršku ili podržavati kandidate iz SNSD-a, prvenstveno u velikim gradovima gdje smo već postigli načelnu saglasnost", najavio je Stevandić.

Za predsjednicu Aktiva mladih Ujedinjene Srpske u Kozarskoj Dubici izabrana je Milja Bokan, koja je izjavila novinarima da je počastvovana izborom, za koji smatra da predstavlja i veliku odgovornost.

"Nastojaćemo da što više mladih uključimo u politiku, da se aktivno bave politikom i da vidimo koji su njihovo problemi. Pretpostavljam da je to posao, pa ćemo nastojati da što više mladih i zaposlimo da ne odlaze u inostranstvo", istakla je Bokanova i najavila brojne humanitarne i zdravstvene akcije i edukacije.

Izbornoj sjednici Skupštine Aktiva mladih Ujedinjene Srpske u Kozarskoj Dubici prisustvovali su stranački zvaničnici, članovi i simpatizeri te stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije