BiH

Ujedinjena Srpska predstavila 11 kandidata za poslanike u NS RS

Ujedinjena Srpska predstavila 11 kandidata za poslanike u NS RS
Foto: Srna | Ujedinjena Srpska predstavila 11 kandidata za poslanike u NS RS

BANJALUKA - Banjalučki gradski odbor Ujedinjene Srpske predstavio je danas 11 kandidata iz Banjaluke, koji će biti na listi ove stranke za Narodnu skupštinu Republike Srpske na predstojećim izborima.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je novinarima da su, osim njega, kandidati Natalija Trivić, Milan Petković, Mirela Kajkut Zeljković, Minja Šurlan, Valentina Branković, kao i Valentina Kecman.

Osim njih, dodao je on, na listi su i Dragana Rajilić, Neven Stanić, Marinko Dragišić i Darko Kremenović.

Stevandić je istakao da ova stranka u ovom momentu ima “najbolji tim”, te da će na predstojećim izborima pokazati da je “jedini pravi pobjednik”.

“Očekujem da imamo duplo više poslanika nego oni koji smatraju da ih imamo tri ili četiri”, rekao je Stevandić novinarima prije početka konvencije ove stranke u Banjaluci.

On je dodao da je danas održana i sjednica Predsjedništva ove stranke, na kojoj su doneseni ambiciozni planovi za naredni period.

“U većini izbornih jedinica imamo daleko iznad cenzusa sve rezultate i stranka smo sa najviše interakcija sa građanima u Srpskoj putem društvenih mreža i neposrednog kontakta”, rekao je Stevandić.

Predsjednik Gradske organizacije Ujedinjene Srpske Banjaluka Milan Petković rekao je da će se ova stranka zalagati za koncept da na odgovorna mjesta dolaze ljudi stručno, a ne stranački podobni.

“To će biti naš koncept ujedinjenja na znanju, volji i energiji. Dosta nam je isluženih stranačkih vojnika koji su političari opšte prakse, a koji zauzimaju važne pozicije”, rekao je Petković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije