BiH

Pratite nas na Google news

Umjesto redovne, vanredna sjednica o pravima boraca

Umjesto redovne, vanredna sjednica o pravima boraca
Foto: Arhiva/Ilustracija | Umjesto redovne, vanredna sjednica o pravima boraca
Srna

SARAJEVO - Predsjedavajući Doma naroda Parlamenta Federacije BiH /FBiH/ Lidija Bradara saopštila je da je prekinuta redovna sjednica na kojoj nije usvojen dnevni red i da je otvorena vanredna sjednica Doma na kojoj će biti raspravljano samo o Prijedlog zakona o pravima demobilisanih boraca i članova njihovih porodica, po hitnom postupku.

Delegati Doma naroda jednoglasno su prihvatili da bude održana vanredna sjednica o Prijedlogu zakona o pravima demobilisanih boraca.

Bradara je, otvarajući raspravu o Prijedlogu zakona o pravima demobilisanih boraca, riječ dala predlagaču zakona, ministru za boračka pitanja FBiH Salki Bukvareviću da obrazloži ovaj zakonski akt.

"Odmah nakon preuzimanja mandata smo utvrdili da je riječ o velikom društvenom problemu jer velika većina boraca nije imala zakon koji reguliše njihova prava", rekao je Bukvarević.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije